Učilište Piramida znanja - ustanova za obrazovanje odraslih
image Slijedite nas:
naslov barmen

Učilište Piramida znanja organizira školu za barmene- koktel-majstore u suradnji s Udrugom konobara i barmena Hrvatske.

Škola barmena koja se provodi u Učilištu Piramida znanja Zabok u suradnji s Udrugom konobara i barmena Hrvatske je program odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te osim uvjerenja Učilišta Piramida znanja koje se upisuje u e-radnu knjižicu, polaznici dobivaju diplomu Udruge konobara i barmena Hrvatske.

Upis u e-radnu knjižicu i internacionalna diploma!!!

Kroz cijelu školu kontinuirano se prati i ocjenjuje rad i ambicioznost svih polaznika te se njihovo znanje provjerava ispitima nakon svake nastavne cjeline. Osim teorije i vježbi koje čine osnovu ovog zanimanja, naša škola svim polaznicima osigurava praksu i rad u realnim uvjetima za vrijeme škole. Za vrijeme prakse naši mentori ocjenjuju polaznike i zapažaju njihovo ponašanje za šankom, urednost, kolegijalnost, snalažljivost i slično.

barmeni_1

Škola barmena traje otprilike 6 tjedana. Kroz to vrijeme polaznici uče sve o povijesti, legendama i nastanku pića, baznim pićima te recepture za više od 100 koktela. Predavanja ili vježbe se održavaju 3-4 dana u tjednu po 3-4 sata, a po potrebi se ostaje i duže ukoliko nekome neki dio predavanja ili vježbi nije jasan.

Najboljima garantiramo sezonsko zaposlenje!

Nakon teoretske i praktične nastave svi polaznici moraju pristupiti završnom ispitu gdje se u obzir uzimaju ocjene stečene tijekom cijele škole, i dojmovi koje su ostavili. Polaznici dobivaju uvjerenje Učilišta Piramida znanja koje se upisuje u e-radnu knjižicu, a zatim diplomu Udruge konobara i barmena Hrvatske koja je priznata u Hrvatskoj i inozemstvu.

Učilište Piramida znanja Zabok daje izvrsno bazno znanje o svemu što vam treba kako bi postali kvalitetan i kvalificiran barmen. Ugostiteljstvo i turizam su u konstantnom napretku i stalno se pojavljuju nove ideje i trendovi koje treba pratiti.

Nakon škole barmena u Zaboku pružamo vam mogućnost da nastavite surađivati sa Udrugom te asistiramo u pronalasku radnog mjesta.

Samo neke od prednosti su:

  • suradnja sa renomiranom Udrugom konobara i barmena
  • nastava u trajanju od 6 tjedana
  • male grupe polaznika
  • Internacionalna diploma i upis u e-radnu knjižicu
  • najboljima garantiramo sezonsko zaposlenje
barmeni_2

Program škole barmena zadovoljava kriterije stranih organizacija, a predsjednik Udruge ujedno je i WFA (World Flair Association - svjetska organizacija za barmene) ambasador za Hrvatsku.

Po završetku škole i položenog ispita polaznicima se izdaje Internacionalna diploma, priznata u cijelome svijetu, te uvjerenje o osposobljenosti koje se može upisati u e-radnu knjižicu. Najboljim polaznicima osiguravamo sezonski posao.

Sve novosti oko škole pratite na Facebook stranici Učilišta Piramida znanja.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Korištenjem stranice www.uciliste-piramida-znanja.hr pristajete na njihovu upotrebu.

EU Cookie Directive Module Information